Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dags för GALA Baby!

Hej snyggingar!

Snygga får jag och Johan göra oss imorgon då det är dags för QX galan. 🙂 Spännande, Johan ska nämligen vara med och dela ut pris på galan. Det hoppas jag att han tar som en stor komplimang att bli tillfrågad till. 🙂 Brukar ju alltid vara mycket roliga framträdanden och allt för en viktig sak, att alla ska få vara sig själv! Johan har gått i bräschen för det, att det inte ska kännas jobbigt att komma ut i ett t ex som i hans situation, ett lag fullt med andra män. Det ska vara självklart att man ska kunna göra det och vara sig själv! Så nu tänkte jag fundera ut vad jag ska ha på mig….är inte någon långklänningtjej så får bli något annat. 🙂 Vi får se..

 

 

XOXO

 

Lovisa

 

Bilder från andra års QX gala.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!