Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Happy Weekend!

Helg igen! Det går så sjukt fort. För att inviga helgen gjorde jag som vanligt, gick ner på stan för att köpa helgens bukett! Det blev lite otippat tulpaner.Tycker egentligen att det är lite för tidigt för det, men men fina var dom!  Johan är i malmö för att spela hockey så jag tänkte spendera helgen med Lina min syster och äta godis & massa mat! Så Känner jag i alla fall nu när jag sitter här och är sugen på precis ALLT! Happy weekend! 

 

 

XOXO

 

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!