Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bigger might be better….

I går var vi och hämtade ett nytt STORT soffbord! Så härligt att kunna få plats med mycket på bordet! Perfekt till allt godis i jul..;) Kasenberg kommer bordet ifrån, dom har massor av fina bord i olika storlekar och färger. Tycker mycket om vårt gamla tv-bord också, så det är inget som jag kommer göra mig av med. kände bara att jag ville testa ett större. Får byta mellan mina två.;) det här bordet är 60 gr 120, supernöjd med storleken! Storleken ska väl inte ha någon betydelse…. men i mitt fall då man kan få plats med mera götta så har den betydelse!;) Gotte gris som jag är….

 

 

xoxo

 

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!