Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

8 år!

I dag fyller min älskade Melker 8år, dom bästa åren i mitt liv! Vad skulle matte göra utan sin Melker? som jag brukar säga till honom… Tänk vad med kärlek man känner för en sån liten skit! Han ligger här bredvid mig i soffan och drömmer förmodligen om dagen. Hans älskade mormor och morfar (fast inget slår mormor) har varit här och grattat och desstuom har han och Moltas ätit kött i maten och massa godis! Det kallar nog Melker en bra födelsedag :).  

Nu har jag skiftat typsnitt, hoppas ni gillar det 🙂

 

XOXO

 

Lovisa

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!