Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pynt!

Julen börja sakta men säkert så smått flytta in, jag började ta fram lite saker redan igår. Brukar alltid fixa fredagen innan första advent, men i år tjuvstartade jag lite :). Någon känsla av att julen börjar närma sig har ju knappast infunnit sig ännu, men stjärnor och allt pynt ger en liten känsla av det som komma skall. Hämtade idag ut Gloria ljusstaken från klong, så nöjd att jag tog den stora (finns 2 storlekar) som passar perfekt i våra stora fönster. Nej nu ska jag ner på stan och kolla in Black Friday 🙂 HAPPY WEEKEND friends!

 

XOXO

 

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!