Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bananlöv är det nya svarta!

Idag blev jag klar med en av mina 4 gustavianska stolar som jag superfyndat! Älskar verkligen tyget med bananlöv som motiv också! Kände att jag ville ha ett tyg som sticker ut lite och det tycker jag verkligen att det gör. Det är lite pilligt att klä om en stol OCH det värsta av det värsta är alla dessa små spikar som ska dit…dom ska inte bara dit, utan rakt också.. Det är tur att det är värt det sen när det är klart.=) Vill ni testa göra så är det bästa om ni söker på internet hur man klär om en stol. Jag försökte ta bilder under tiden men det blev inte så bra och jag gör ju förmodligen inte enligt regelboken… Kul att en gammal stol kan få nytt liv men ändå i sin egen stil, något jag rekommenderar.=) Egentligen har jag ju INGEN plats för dom…men som jag sa till Johan: Vi måste ju bara ha dom, kommer aldrig hitta lika för så bra pris.;) Så ja….Dom kommer få stå i köket ett tag när dom blir klara, om dom blir klara någon gång. Nej nu ska jag titta klart på Bachelor!  PS: Bananlövtapeter i hallen blir det i nästa lägenhet, Johan flyttar nog om jag säger vi ska tapetsera vår hall här efter 2 ommålningar på 6 månader….HAHA

 

XOXO

 

Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!