Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Natti natti!

Är precis påväg att gå och lägga mig, tänkte bara titta in här och säga godnatt!:) Denna torsdagkväll har jag myst i soffan med mopsarna och tittat på jul med Ernst, mysigt program! Trots att det ibland blir lite väl mycket byggen med pinnar och annat från skogen.. MEN från kvällens program ska jag faktiskt göra ljusstaken Ernst gjorde. Har aldrig gjort något förr men nu jäklar! Såg ljusstaken redan på reklamen som varit för programet och tänkte att den vill jag ha! Så i morgon blir det till att bygga en egen! HAHA Bilder utlovas! Natti natti friends!

 

XOXO

 

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!