Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Semlor och Pugstyle!

Första semlan är nu äten och gott var det! Fick dock inte njuta av min själv..utan som vanligt delade vi den på 3.:) Moltas och Melker älskar ju allt som matte äter..;) Svårt att stå emot dom 4 stora bruna ögonen som sitter och tittar på, klart dom fick smaka lite! Måste visa 3 bilder på Moltas och Melker! Som ni ser kan dom två det där med att sitta med stil! haha! Melker sitter på soffstödet hos mormor och morfar och tittar ut! Man undrar ju om det är skönt att sitta gränsle på det viset! 

 

XOXO

 

Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!