Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kärlek vid första ögonkastet!

Hello sunshine!

Har ni något ni älskar och aldrig kan få nog av? Det har jag…. lampor är verkligen en stora kärlek! Det finns ju så många fina! Tycker att lampor är bland det viktigaste i ett hem, många ljuskällor i ett rum måste man ha! Så…..det fanns en lampa på Stockholm furniture fair som jag såg på flera ställen och inte kunde släppa tanken på! Den perfekta vita marmor lampan, den kommer från New Works, ett märke jag inte hört talas om innan. Så på vägen hem i bilen när jag visat johan som också tyckte den var skitsnygg så blev det en beställning, och igår kom den! Så sjukt jäkla nöjd är jag! 

 

 

XOXO

 

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!