Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Packning! Dagen började med att jag inte visste var jag hade min nyckel..letade överallt! Lyfte till och med på mopsarna i soffan och titta om dom låg på den! Så efter ett tag kom jag på att den måste ligga i en påse som Johan kastade i morse! Så jag fick vänta på att Johan kom hem från träningen och låsa upp sophuset, sen var det bara att leta på våran soppåse… Mr J var lagom glad! Men bättre att han var med än att jag skulle behöva stå och se dum ut själv.;) Lyckligtvis hittade vi den! Så skönt! När vi kom in så packade vi och fixade. Blommorna på bilden var jag och min syster Lina och köpte till mamma igår. Tänk när alla dom pionerna slår ut!:)

Just! Ser ni den fina väskaccessoaren från Hermes som jag fick av mina småsystrar när jag fyllde.:)

XOXO

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!