Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Filmdags eller sovdags..

Ikväll blev det lite haullomisallad på balkongen (gott med något lättare med tanke på helgen!). Sen skulle Johan se fotboll och jag, Moltas och Melker började titta på en film, The danish girl i sovrummet. Slår aldrig fel att jag eller vi somnar! Ser aldrig klart en film på kvällarna…och som vanligt hade Mr J knäppt kort på oss eftersom han alltid säger – du kommer ju ändå somna Lovisa och jag kontrar med – det kommer jag inte alls! Därför måste han tydligen ha blidbevis.. Så typ dom enda bilderna Johan har på mig i telefonen är där jag sover..:) Nä nu ska jag gå och lägga mig utan film.;)

XOXO

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!