Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Badrum!!

Jag och min kollega Lovisa (yes samma underbara namn 😉 vi brukar skriva under med Lovisa X2) sitter just nu och planerar badrummen till ett projekt vi jobbar med just nu, så j**** kul med badrum :). Det lutar åt marmorgolv, vita väggar och kommod från superfront. Egentligen gillar vi att vara lite mer spacade/vågade men eftersom detta projektet ska renoveras, stylas och säljas så vill vi självklart att det ska passa en bred publik.

XOXO

Lovisa

Sponsrat av: Rörassistansen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!