Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vårt senaste projekt!

Vårt senaste projekt som precis kommit ut på hemnet är Båtsmansklevet i Mälarhöjden. Vi var med och bestämde kök, badrum och hade ansvar för stylingen. Resultatet blev så fint! Det är två hus med 3 bostadsrätter. Ett större hus med en lägenhet på botten som är 85m2 och en annan lägenhet på markplan med övervåning på 183m2. Sen står tredje bostaden på gården i form av ett aterfallshus på 32m2. Underbar utsikt över Mälaren från alla 3! 

Köken gjorde vi i vitt, grått och blått med carraramarmor i alla 3 för en lyxig känsla. Kökshandtag fick bli mässing i två av lägenheterna. Tycker att alla tre kök blev bra, funktionella och passar en bred publik! Köken är från IKEA och Superfront.

Länkar till alla 3 lägenheterna finns nedan för er som vill se flera fina bilder! På Söndag den 18/9 är första visningen på dessa urfina lägenheter. Så bor ni i Stockholmstrakten och är ute efter en fin lägenhet med härlig utsikt över vatten så måste ni dit! Eller så tar ni er dit och bara njuter av utsikten och får massa inspiration till ditt egna boende! (Bilder från Hemnet)

objekt 1

objekt 2

objekt 3

                                                                                                                                                                  XOXO

                                                                                                                                                                 Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!