Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äntligen kom den!!

Äntligen kom soffan som vi väntat på! Helt perfekt var den! (Lite svårt att se färgen när jag tog bilderna då det hunnit bli mörkt ute..) Men ljusgrå är den i alla fall! Är så glad att jag tog den i sammet! Älskart! Vilken lyxig känsla det ger! Två som älskar soffan och nog just för att det är sammet är Moltas och Melker! Dom rullar runt och gosar mot soffan.:)

Såg att hemdesigners har 15% på soffan nu!

Just! Titta så bra Nina Kullberg kuddarna blev som jag införskaffade från bybinett i soffan! Var ju lite osäker på om det skulle gå bra ihop.. Men det kunde ju inte bli bättre. Supernöjd!:)

Just för tillfället är vi ju soffbordslösa..men men ett par veckor får vi klara! Jag lär ju behöva ha godisskålen i knät nu, vilket känns som jag kan ta i två veckor..;) Tror att Tom Dixon borden som jag beställt kommer att bli jätte fina till soffan och mattan (som ni hittar ni här) En varm och mysig känsla tror jag att man kommer få, vilket man vill ha till hösten.:)

XOXO

Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!