Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mopsmamma!

Finns inget bättre än att hoppa i mjukare byxor och dra upp håret i en svans & tvätta bort sminket på kvällarna! (antar att flera med mig tycker om det..). Vilket det också blev denna lördag, efter en hockeymatch på Gavlerinken. Min man Johan spelar i Brynäs så det blir lite hockey. Å idag undviker vi stan då det blev förlust..! Jäkla skit…! Men nästa gång vinner dom! ”Hubbisarna” (mopsarna) vet inte alls varifrån jag fått hubbisarna men det är någon jag brukar säga till dom i alla fall.:) Kanske för att det låter lite som tjockisar fast finare..;) Dom älskar att ligga i soffan, och på oss på kvällarna! Helst uppe på ryggstödet och snarka en i örat.:) Nä nu ska jag dricka bubbel som Johan kommer med i mina mysbyxor!;)

XOXO

LovisaKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!