Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördag!

Hej snyggingar! 

Gårdagen bestog utav hockey och pinchos (Blir mycket hockey i livet när man gifte sig med en spelare..). Johans lag Brynäs mötte Djurgården inför ett fullsatt Gavlerinken. Med drag på läktaren och klacken blev det tyvärr ändå förlust! Man kan tyvärr inte vinna jämt.:) Tyckte grabbarna kämpade på bra! Efter matchen åkte vi som sagt och åt på pinchos.:) Jag, Johan, mamma, pappa och  syster Lina. Mysigt ställe och för mig som älskar plockmat med massa olika är det ju perfekt! Jag åt så mycket…för mycket! Haha! 

                                              XOXO 

                                             Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!