Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mycket tankar..

Hola!!:) 

Ibland är det väldigt svårt att veta vad man vill…känner ni igen er?:|  Jag trivs såå bra i min älskade lägenhet, men samtidigt älskar jag nya utmaningar! Nya ställen att sätta tänderna i. Hade Johan fått bestämma hade vi letat nytt för längesen. Men jag är mera mätt än honom på att flytta..(har ju blivit några flyttar i och med hans hockey..) Johan vill ha större, jag som städar tycker våra kvm duger bra..haha!   

Vi bor just nu i en stor sekel 2a mitt i centrala Gävle (87kvm) 2 min och du står på torget. Älskart! Eftersom vår lägenhet är så perfekt (enligt mig själv) så blir man ju kräsen med något nytt! Hus? Större lägenhet? Vill gärna bo i ett gammalt hus/lägenhet. Nu har vi balkong och  en vacker kakelugn på våning 2. Hiss! Bra att ha eftersom Mulle mops har problem med ryggen och ej får gå i trappor. 

Men som sagt, vi går i tankar…skulle vår lägenhet kunna vara något för dig?!  Så maila mig gärna.:)  [email protected]

                                             XOXO

                                             Lovisa 

Under kommer materiell kärlet…bästa jag köpt någonsin! Tar med mig den i graven..;) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!