Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FORMEX!!

                                 Hej mina pärlor!

Igår drog jag med mig Johan på Formexmässan för att titta in vårens trender och spana lite till Sleepo.:) Det finns ju så grymt mycket fint! Färger som man såg mycket av var grönt, rosa ,grått och svart. Alla möjliga nyanser avdessa 4 tex Hallonrosa, puderrosa, smutrosa, ja alla du kan tänka dig i princip! Lika med grönt, grått och svart. Varför inte en grön soffa? eller ett svart marmorbord? Eller så slår du två inredningstrender i en och köper en stor grön växt! Alt en liten grön växt.;) Har du en djungel hemma är du urtrendig!;) Växter är nämligen hett! 

Sotat glas! Vilket jag älskar! Upptäckte det när jag såg en Hans Agne lampa för första gången, som jag sedan lyckades buda hem på auktion. Nämligen våran krona över matbordet i tv-rummet. Mycket vackra sotade vaser fanns på mässan! Något annat som jag såg mycket av var etniska mönster. Indianmönstrat lättare skrivet. 🙂 Det fanns på krukor, plädar, tavlor mm….. Lite bilder från Formex kommer nedan men är ju alltid så sjukt mycket fint så man missar hälften.:) 

                                          XOXO  
   
                                          Lovisa

Adler…vad ska man säga?! Haha allt är så snyggt! 

Trevliga Ernst träffade vi. Sommar  vill man ha när man går in till honom!:)

Classic Collection så mycket fint att jag dör!! Den gröna kudden är ett måste hos mig i vår!:) 

Inte så dumt med en grön soffa va?;) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!