Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ny färg!

                                      Hello sunshine!

När en kvinna mailar mig och vill såå gärna köpa våra Hans J  Wegner stolar så tänkte jag att då kan man ju faktiskt passa på att byta färg.:) Omväxling förnöjer ju! Johan frågade om det inte finns någon annan stol jag skulle kunna passa på att köpa i stället? Men nej….älskar våra stolar, klassiska och tidlösa! Kan liksom inte komma på vad jag skulle vilja ha i annat fall.. och nu var det ju inte så att jag tänkt på detta utan det gick bara så fort! Som tur är så får vi ha dom ett tag till innan hon hämtar, var ju lite leveranstid på dom andra.  Och vad blir det för färg nu då??………………(bild nedan)

Ljusgrå!! Har inte sett den färgen i verkligheten vad jag kan komma på….(har säkert men inte nått jag tänkt på då..) Men färgen ser i alla fall jättefin ut på bilder! Det blir en lite varmare känsla än med dom vita.:) Eftersom det är en så pass ljusgrå så kommer det kanske inte bli superskillnad men ändå kul med lite nytt. Kanske borde varit lite mera tuff och valt något annat men så tuff var jag inte idag!;) 

                                              

                                                XOXO 

                                             

                                                Lovisa

                                             

                                            

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!