Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Whats up dudes!

i fredagsmorse åkte Johan upp till Skellefteå för att spela match på lördagen. Så i lördags var det bara jag och mopsarna, mysigt! Jag går runt och pratar med dom här hemma..haha! Får inte mycket till svar men det spelar inte så stor roll. Vi grejade lite hemma och tog långa promenader.:) 

Lilla Melker höll ju på att sätta hjärtat i halsgropen på kvällen i lördags. Vi satt i soffan varav Melker låg och sov  på ett armstöd. Sen skulle ju Mr Mulle (som vi brukar kalla Moltas) upp bredvid armstödet där Melker låg på en kudde….så vänder Moltas på sig och har ner Melker från armstödet ner på golvet! Vi ska tillägga att Moltas måste vara den mest osmidiga hunden genom tiderna…..det har han alltid varit! Så lilla Melker, (som väger 3 kg mindre än stormulle) blev jätterädd! Så jag fick ju kasta mig och ta upp Melker och pussa lite på han samtidigt som Mulle hade bäddat på kudden och låg kanonskönt…;) 

Så ni hör, här har det hänt grejer! Haha! Johan kom hem tidigt söndag morgon så då drog vi hem till mina föräldrar.:) Moltas och Melker fick vara med sin älskade mormor och vi fick äta pappas söndagsmat.:) Pappa är grym i köket!  Lite bilder från mamma och pappas vackra hem och på våran kväll med pizza här hemma. Vi lyxade till det lite ikväll eftersom Johan var borta i helgen..;) Nej nu är det godnatt!

                                              XOXO

                                             Lovisa

Mamma och pappa var i Stockholm i lördags så mamma hade köpt detta paraplyställ från Svenskt tenn. Så fint!! Får se om dom saknar något efter nästa gång jag varit där..;) 

Blir så varm i mattehjärtat…mina små hjärtego! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!