Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LAMPKÄRLEK!!

Den som söker den finner!! Jag har letat länge länge efter den perfekta lampan att ha över köksön i nya boendet och till slut hittade jag den.:) Jag visste hela tiden på ett ungefär vad jag ville ha men ändå hitta en lampa som inte alla har. Det blir ju lätt så att vi har mycket lika när vi alla tycker om vackra ting.:) SÅ om 6-7 veckor kommer min nya kärlek från utlandet (HAHA lät konstigt det där..lampan alltså, ska inte byta ut Johan..HAHA!!) passar ju perfekt eftersom vi flyttar i början på maj. 1,35 cm lång är den, älskar att den är så stor! Berättar mera när jag fått lampan kompisar!:) 

                                            

                                           XOXO

                                          Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!