Vad dolde sig i våra goodiebags från FORMEX??

TJA!!

Denna helgen har det verkligen inte hänt mycket…men SÅ skönt att inte ha något planerat och bara vara hemma.:) Johan har ju börjat spela CHL med sitt Brynäs.  Dom fyra lagen som gick till semifinal i fjol är det från SHL som är med. Första matchen gick av stapeln i fredags med en vinstt! Woop woop! Andra matchen spelades idag och Johan kom nyss hem och sa att dom vann igen!! Så jäkla bra! Jag tänkte gå men jag har en liten Melker som är lite dålig i magen..:( Så vi har fått springa ut flera gånger inatt. Men nu har jag köpt lite som är bra för magen och så blir det kyckling och ris så nu hoppas jag att det blir bättre! MEN sluta skriv massa annat nu Lovisa! Ni vill ju se vad vi fick i våra härliga goodiebags i fredags!:) Skrolla ner så kommer det fina sakerna som Sleepo fixat till oss!!:):) 

Detta fick vi från Mille notti. En härlig tvål, ett örngott och en handduk!:)

Handduken var helt underbar! Måste skaffa flera!!:)

När vi kom till DBKD fick vi denna fina vita vas och något som jag kommer att använda som julgransdekoration men du kan ju ha dom året om.:) 

Hos Roos Interior gömde sig detta underbara underlägg! Älskar deras grejer! 

Vi gick till Classic Collection först när vi kom till FORMEX. Där fick vi denna snygga kudde från deras nya kollektion!:)

Å sen……..fick vi välja mellan två olika plädar, en svart och den grå på bilden!!:) HUR fin?! Gissa vilken färg jag tog då?;) haha GRÅ!! När denna pläd kommer att börja säljas kommer den finnas exklusivt bara hos Sleepo i början!

Hos dirty linen fick vi en otroligt mjuk liten handduk.

Så fick vi även välja mellan en utav dessa snygga sammetskuddar!:) Jag tog orange som syns lite lite.:) 60ggr60 är dom! Härligt ju!

Hos Chhatwal & Jonsson fick vi välja en kudde! Så sjukt svårt dom hade så mycket, snacka om beslutsångest! Men tillslut blev det denna på bilden! Väldigt cool tycker jag att den var.:)

I senaste blogginlägget nämde jag att denna underbara blå stora vas skulle hem till mig! Vi fick välja en valfri vas från ISADECO.:)  

Hos Lovely linen fick vi denna badhandduk i Linné, så jäkla häftig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!