Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Materiell kärlek!

Hej du fina!

Ni vet när man ser något och blir kär vid första ögonkastet! (Jag vet att vissa tycker det är sjukt att man känner så med materiella ting men det kan inte hjälpas när jag är en LAMPÄLSKARE!) Man kan inte riktigt släppa tanken vid det, så blev det för mig med denna lampan.:) Jag såg den i början på sommaren och tyckte att den var helt perfekt! Fin färg, stilren och helt underbar! Så efter att ha övertygat Johan i ca 2 mån..(Jag brukar lyckas övertyga honom betydligt snabbare men han har blivit en svårare nöt att knäcka ju äldre han blir) Haha! Men åter till lampan, det är en FLOS lampa som iallafall inte jag sett hos någon innan eller inte alls för den delen! Hur kan jag ha missat?! Hur kan dom flesta ha missat?! Vecka 35 står det att det är leverans på den, vilket är nu ju, Jippi! Fast sen vet man ju  hur det kan vara med leveranser ibland… men hoppas!! Bilder nedan! Jag har valt den gråa men finns i 3 andra färger. 

                                         

                                           XOXO 

  

                                           Lovisa 

Detta var första bilden jag såg på lampan!:) Det var här jag blev KÄR! 

Så så så fin som ni kan se!;)

Här är alla färger som finns och jag valde som sagt den gråa! Chockartat va?;)

Även snygg i vitt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!