Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En godispåse i blommor!

Hej vänner!

Jag är så nöjd med denna bukett! Som en höstig brudbukett ju.:) Eller som överskriftstexten, den är som en godispåse i blomsterform! Helt klart den perfekta helgbuketten. Det är så härligt när man hittat en blomsterbutik man trivs med, Forsbergs blommor i Gävle är min. Alltid så trevliga och påhittiga!:) Om jag ska skriva om något helt annat så ser jag att färgen på mattan och soffan som det syns lite av på bilderna är verkligen precis som dom ser ut i verkligheten! Kan vara så svårt med färger på bilder men detta ljuset var super för soffan och mattan! Haha! 

Jag hittar nya blommor hela tiden i denna bukett alltså! Haha! 

Ser ni hortensian?! Hur cool färg!:) Har iallafall aldrig jag sett förr! 

|| JUST ett tips för er som bor i Gävle eller har vägarna förbi! Forsbergs blommor som buketten kommer ifrån ska göra lite plats i butiken för höstens fina saker så dom kommer att ha 50% på krukväxter, krukor och vaser! Fredag-lördag 1-2/9! Just sayin..||

                                            XOXO 

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!