Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inredningen till sovrummet!

Det där med leveranstiden är ju inte alltid roligt…MEN den som väntar på något gott!:) En annan anledning till att jag inte har ett fullt möblerat sovrum än är för att jag inte riktigt vetat hur jag vill ha det, och då känns det bättre att vänta och känna in lite.:) Vårt nya sovrum är väldigt stort så det behövs betydligt mycket mera möbler nu än vad vi hade i sovrummet innan! Roligt nu när jag känner att det börjar falla lite på plats!:) En ny säng är beställd, det blir en ljusgrå kontinentalsäng. Så härligt! Efter att två mopsar gnussat med små nosar mot madrasserna så behövs det kan jag säga! Så nu blir det nosskydd! Haha!

Även en dagbädd är beställd (som jag visat tidigare på instagram) en stor rund spegel och nya sängkläder, känner jag att jag måste ha i nya sängen ju!:) Som mopsmamma så lär jag ju även ha en puff under sängen, så mina små troll kommer upp i sängen, och det blir en rund stor puff liknande den på en utav bilderna nedan. Har liksom ingen lust att behöva vakna 50 grr per natt för att en mops ska upp i sängen! Nej påsar under ögonen blir det om vi inte har en puff! Haha!

Hur fint med en stor rund sammets puff! Kommer bli så fint! (Bild från Pinterest)

En sådan säng, tror dock att det inte är tyget som jag ska ha.:) (Bild från Sleepo och Inbed) 

Stora runda speglar ser man ju lite överallt nu, men vad gör det då jag tycker att det är väldigt snyggt! (Bild: Hanna Wessman) 

Dagbädden blir i grått sammetstyg och mässingsbenen som på bilden. (Bild från Innovation)

Ljusgrå sängkläder från Mille Notti, härligt mjuka sängkläder!;) (För er som undrar så finns produkterna hos Sleepo)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!