Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Garderobslösningen!

Lite bilder från vårt sovrum.:) Vi väntar på lite möbler till rummet så just nu är det väldigt tomt. Men tänkte visa hur vi löste det med garderober! Rummet är väldigt stort så jag kände att vi måste få till en snygg möblering mitt i rummet och en bra garderobslösning. Så vi satte upp en vägg i rummet med garberober både i väggen för att ta vara på så mycket plats som möjligt och hela väggen bakom. Ni förstår nog bättre när ni ser bilderna nedan haha! Det ger en liten walk in close känsla vilket är härligt! Jag ska sätta upp lite fina knoppar att ha väskor mm på väggen på sidorn och även handtag på dörrarna…men jag har inte hittat några än som jag gillar. Kom gärna med tips!:) 

Självklart blir det nya fina uttag och dimmer som jag väntar på i detta rum med!:) 

Våra fina sängbord som jag är supernöjd med! I sten är dom….astunga! Haha

Denna dörren går upp till våran lilla vindsvåning som vi tänkte börja renovera under hösten! Kommer bli jättemysigt!

10 st garberober på denna sida och 6st på den andra sidan! Det ger bra med utrymme för kläder det!;)

Är så nöjd med glasväggen! Perfekt när jag står och testar kläder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!