Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Har ni gjort det än?

Har ni planterat höst än? På eftermiddagen idag så bestämde sig jag, Moltas och Melker iallafall för att dra iväg och köpa lite nya blommor till våra krukor och lådor ute. Det blev Ljung i lite olika färger, tänkte fylla på med annat också sen men jag hade ingen fantasi på blomsteraffären idag så jag gör ett nytt försök och köper mera imorgon. Tyckte jag köpte sjukt mycket men insåg ganska snabbt att det var på tok för lite! 

Nästa vecka kommer vårt utespa så jag tänkte göra lite fint tills dess så att Johan kan bubbla och bada varmt varje kväll! Haha! Jag med såklart men han kommer på riktigt ligga där varje dag han är hemma.:) Det kommer att stå uppe på våran trall precis utanför vardagsrummet så det blir kanon, visar mera nästa vecka.;)

                                           XOXO

                                           Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!