Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mattor mattor mattor!

Vi letande mattor väldigt länge till våran nya lägenhet..eller ny och ny nu har det ju gått en tid haha men när vi köpte lägenheten letade vi länge efter STORA mattor.:) Vi ville ha stora mjuka härliga mattor i dom flesta rummen. Så till slut så hittande jag matt-tema! Det är heltäckningsmattor, perfekt när man väljer storleken själv! Jag är så sjukt jäkla nöjd!! Jag har 3 olika (skriver namn under bilderna nedan) Tycker att kvalitén är väldigt bra, dom är mjuka och färgerna är väldigt fina med otrolig lyster! Två av dom kostar något mera än den vi la i gästrummet, det är klart att det är pris och kvalité, (ICA handlar pappa som lärt mig det;) haha) så det är ju lite skillnad, såklart! Men jag är ändå positivt överraskad av den vi la i gästrummet som kostar hälften så mycket i kvm! Väldigt mjuk och fin den med.:) 

                                             XOXO

                                             Lovisa

Denna heter SAN REMO. HELT underbart mjuk!! Finaste mattan vi har!

Denna i sovrummet är Newcastle .:) Lite mörkare än den i vardagsrummet. Så fin!

Lite dåliga bilder men denna lag vi i gästrummet och den heter Miami Pärlgrå.:) Snart är det klart där inne så härligt! Ni ser lite utav våran öppenspis där med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!