Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vilken jäkla kombo!

En regnig söndag kan faktiskt vara väldigt mysigt! Det är liksom helt okej att dra ner rullgardinerna och titta på film hela dagen om man vill, MEN det gjorde inte vi..vi grejade hemma och jag fick för mig att flytta runt på lite grejer. Det mesta flyttades tillbaka lika snabbt men var det något som jag verkligen tyckte om så var det denna kombination! Lampan och spegelbordet tillsammans! Så snygg kombo.:) 

Färgen på lampan är magisk!! 

Fina spegelbordet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!