Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stort ska det vara!

Nästa vecka kommer två gigantiska måttbeställda speglar hem till oss, Johan fick ett sms från glasmästaren om det igår, yay!! Ska bli så kul att få dom! En ska sitta över våran öppna spis i gästrummet och en ska vi ha i sovrummet. Den som kommer vara rund och som får en plats i vårt  sovrum är 140cm! Dom flesta runda speglar som finns att köpa och som figurerar lite överallt nu är oftast i måtten 100-110cm stora. Men jag kände GO BIG OR GO HOME!;) Stort ska det vara! Haha! Så fort dom är på plats så ska ni få se.:)

                                                 XOXO 

                                                Lovisa

Cred: Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!