Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fix fix och mera fix!

ALDRIG blir man klar…kanske för att man inte vill bli det.;) Jag vill alltid ha små projekt igång hemma. Jag blir aldrig helt nöjd, det finns alltid något som jag känner att jag kan göra bättre! Nu grejar jag med sovrummet, i det rummet är det högst takhöjd ca5m vilket gör att jag måste ha väldigt stora tavlor känns det som! Haha! Allt ser så fjantigt ut så jag dör! Måste gå på lite slottsloppisar (om det nu finns..haha) och fynda gigantiska tavlor på gamla grevar eller nått! Haha!  HOPPAS INTE att min far läser detta nu för då kommer han ha med sig en gigantisk jäkla älgtavla som han ärvt och som han gör allt för att bli av med! Haha! Den är en bild på en älg som står i en mörk skog….sist var det Johan som skulle få den i julklapp.. 

Kan hända att jag bara fått detta för mig, att det inte alls behöver vara så stora tavlor. Så nu ska jag lägga mig och leta lite, hoppas på att hitta något riktigt bra!;) Har ni tips på tavlor så tar jag gärna emot dom!:):) 

                                             XOXO

                                              

                                             Lovisa 

Dagbädden från Sleepo är helt underbar! Sammeten är så mjuk!

Ångestblomman….världens dyraste blomma som jag hittade på en blomsteraffär här och inte kunde säga att jag inte ville ha den när dom sa vad den kostade i kassan! Så nu MÅSTE denna leva i minst 4 år för att det ska vara ett bra köp! Fick en lika utav mamma för ett par år sedan å tyckte den var så fin, därför blev så glad när jag hittade denna i blomsteraffären men med tanke på priset så..haha! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!