Ursäkta tjatet!

MEN måste bara lägga till detta! Många som skrivit till mig och undrar över statistiken som man ser på om någon köpt följare. Du ser det på länder och %. 

Här över ser ni min statistik! 72% från Sverige. SJÄLVKLART ska det vara en övervägande procent (om du Inte är ett gigantiskt konto med följare över hela världen) i landet du är ifrån! 3% Norge, 2% USA 1% Finland och Turkiet. Dom är alltså nästan obefintliga.  MEN har någon en STÖRRE del % följare på någon av dom resterande länderna än Sverige är det skumt…tex en stor del från Brasilien……då får ni ana ugglor i mossen! 

Tragiskt att jag upptäck flera större konton som köpt i och med statistiken! Vissa skriver tom över med text på konstiga länder med en större % när dom ska vara ”duktiga” tror dom och lägger ut….!  Vissa större konton syns inte alls? Varför? När jag såg denna kampanj som startat så kände jag att jag ville lägga ut och visa ER mina följare och företag att jag är GRÖN, så fort det gick! Borde inte alla som är det tänka samma sak?? Men vi är väl olika. MEN när folk lurar företag på pengar har det gått för långt! Bedrägeri! Företag tror att dom når ut till riktiga och relevanta följare! Men icke! 

Tyvärr är det många jag upptäckt idag, vi är flera med det…SÅ tråkigt! Men till er som köpt, jag LOVAR sanningen kommer ALLTID ikapp! Jag tänker fortsätta kämpa för detta! Det var allt för mig denna gång! Fick jag skriva av mig lite till er.;);)

                                               XOXO

                        Blev en lite små arg  Lovisa idag.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!