Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tavlor, tavlor och tavlor!

Är det något som jag aldrig blir riktigt nöjd med hemma så är det tavlor, och eftersom vi fick mer ån dubbelt så stort när vi flyttade förra året så behövdes det väldigt mycket mera på väggarna nu. Jag sitter och letar affischer/tavlor väldigt ofta. I ett och samma rum så vill jag ha samma känsla på tavlorna , absolut ska man go banarnas ibland och inte tänka för mycket men på ett sätt som gör att alla tavlor ändå gifter sig lite.:) 

Dessa hittade jag för ett tag sedan, tycker affischerna med flygeln och dom rosa ballongerna är underbara!:) Så nu har jag äntligen köpt ramar till dom! Kommer nog få hänga i vardagsrummet! Hittade dessa bl.a. Här ! Dom får oftast motiv bara någon gång, så är det slut så kommer det inte tillbaka har jag upplevt. Så vänta inte för länge om ni hittar något ni gillar! 

                                            XOXO

                                           Lovisa

Titta denna, hittade jag och en syster till mig så vi slog till på en varsin! 

Titta taket på denna bilden..

Lite likt vårt tak!;)

Haha, snygga fötter som speglar sig..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!