Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

New IN!

Hej mina vänner! 

Nya väldigt stilrena barstolar har fått flytta in.:) Vita ben och grå sammet på sitsen. Dessa stolar hittar ni HÄR och kommer ifrån by-crea. Dom finns med svarta och vita ben och massor med olika färger på sitsen. Jag valde färgen dusty Grey på mina.:) Mina föräldrar har dessa barstolar fast med det lilla ryggstödet i svart, supersnygga också! Måste nästa visa er nästa gång jag är där!;) 

                         
                           

                                              XOXO

  

                                             Lovisa

En ny servis från Royal Copenhagen har fått flytta in också, ett jättekap på auktion kan jag säga! Ibland har man tur!;);)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!