Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Detta gör mig glad!

Hej snyggingar! 

I torsdags var jag till Forsbergs för att införskaffa helgbuketten. En av tjejerna plockade ihop en underbar bukett! Jag blev så glad när jag kom hem och ställde den på bordet, så ljus och fräsch! Kändes som att våren flyttade in.:) Jag ÄLSKAR verkligen franska tulpaner! Det är så vackert när dom är lite längre och hängigare, och det gör så mycket med färska blommor.:) 

Idag är det lördag och jag ska tillsammans med mamma och pappa åka för att fira min storasyster och hennes man som fyllt år och som ska fylla år.:) Mulle och Melker ska också med såklart! Ska bli mysigt! Johan åkte igår för att spela mot HV71 idag, hoppas på vinst! Men min magkänsla säger att gävlegrabbarna tar det!;);) Funderar också på att försöka lura med mig m och p till Mall of Scandinavia först för att hämta ut en grej som jag beställt. Fick ett sms imorse att den kommit.:):) 

Nej nu ska jag gå ut med mopsarna och äta frukost! Ha en bra lördag kompisar! 

 
                              
                       

                                                XOXO 

                      

                                                Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!