Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VALNÖT is the shit!

Hej snyggingar! 

Här hemma ligger jag i 40 graders feber, så jag är inte på G direkt..:( Men hoppas att det vänder snart! Så detta inlägg blir inte så långt! Igår var härliga Madeleine och Erik här en sväng, grundarna av Lineaires, ett ganska nytt möbelföretag. Jag har väldigt länge känt att jag skulle vilja få in valnöt i vårt hem, tycker att det är ett väldigt vackert och exklusivt material. Elegant är verkligen det rätta ordet! Så såg jag ett av Madeleine och Eriks sidobord i valnöt och föll pladask! Jag ska visa er mera bilder från mitt hem på bordet så snart jag känner mig bättre! Även en pedestal och tidningsställ hittade jag. Nu lär jag lägga mig igen, rummet snurrar runt mig….haha njut av lite bilder nedan med valnöt inblandat i inredningen! Om jag ska gissa så tror jag att Valnöt är den nästa stora trenden! Kom ihåg att jag skrev det.;) Folk med koll på inredning och detta smakfulla träslag har använt det redan länge länge, det har aldrig gått ur tiden egentligen men flera kommer upptäcka det nu igen kan jag lova!

     

                                               XOXO

                                              Lovisa 

                         

Detta är det underbara sidobordet som jag fick hem igår med en snygg detalj i form av en liten mässing list!

En pedestal! Madeleine tipsade om att ställa lite ljus på den. Ska jag såklart prova! 

SÅ fina sängbord! 

(Bilder via Pinterest och Lineaires)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!