Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa erbjudandet!

Hej kompisar, 

Ser ni min nya underbara vas från Jonathan Adler som kommer ifrån Bybinett!:) SÅ förälskad är jag! Elegant och snygg på samma gång. Jag gillar verkligen sortimentet hos Bybinett! Ljusstakarna på bilderna hittar ni också där. Jag kan knappt gå in på deras hemsida utan att klicka i något i varukorgen, jag hittar alltid något som faller mig i smaken! SÅ nu mina fina följare har jag fixat en rabattkod till er hos Bybinett! Yeey! 15% på hela sortimentet från idag fredag och en vecka framåt, alltså till den 2/3 Hur bra!? Rabattkoden är: LOVISAALCEN Tryck HÄR så kommer ni till Bybinetts hemsida direkt.

                                                XOXO

                                                Lovisa 

Ett riktigt kap tycker jag denna vasen är, kommer kunna ha den jämt går inte ut ur tiden med sitt utseendet! Som jag gillar det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!