Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Natural Cycles!

(Annonssamarbete med Natural Cycles)

Hejsan alla vänner!

Hoppas att ni alla njuter av den härliga vintern vi nu fått även om man längtar till vår, sommar och varmare dagar! 🙂 alla årstider har ju ändå sin speciella charm!

Som ni sett på instagram så har jag nu provat Natural cycles under den senaste tiden och jag tycker att det känns bra för mig. Min åsikt är att det är toppen att det finns ytterligare en metod och produkt på marknaden så kan alla sedan välja och värdera vad som passar bäst in i just deras liv! 🙂

Det som verkligen känns roligt är att man lär känna sin kropp på en helt ny nivå och att man slipper hormoner! Dessutom så är det ju ändå ett certifierat preventivmedel utan biverkningar.

Det har ju varit en del brus i media senaste tiden vilket knappast någon kan ha undgått, men det man ska tänka på och komma ihåg är att det ändå är 93% effektivt vid typisk användning!

Här kommer lite vanliga frågor jag fått under tiden:

– Är det bara Natural Cycles som utfört studier på produkten och ämnet? Svar: Nej även ledande forskare inom området på KI, ställ gärna mer frågor om det till [email protected]

-Vad menas med att det är 93% effektivt vid typisk användning? Svar: Att utav 100 kvinnor som använder metoden under ett helt år, så blir 7 av dem oönskat gravida. Typisk användning syftar på en vanlig användare, som t.ex. inte mäter samma klockslag dagligen.

-Hur noga är du med och hur precist tolkar du och använder de gröna och röda dagarna? Svar: 

Man kan alltid lita på appen. Den tar det säkra före det osäkra och visar dig en röd dag om den har minsta risk för ovisshet. Till exempel räknar den alltid med att sperman lever kvar ett tag efter samlag utan skydd.

-Är det inte svårt att komma ihåg varje dag? Svar: Som allt så kan det vara några dagar inkörning innan det blir en vana, se till att ha termometern nära till hands när du vaknar, jag har min i sängbordet!

Ställ gärna fler frågor till [email protected]!

Kom ihåg att du måste vara 18 år för att använda Natural Cycles och att det inte skyddar mot könssjukdomar!

Vill du testa Natural Cycles och använda mitt erbjudande klickar du HÄR

                                            XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!