Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DÅ har man misslyckats!

Hej snyggingar!

När man tycker bättre om dom flesta hotellsängar än sin egen…DÅ har man misslyckats! Sängen som man spenderar så mycket tid i, många många timmar på dygnet, måste vara magisk i sitt eget hem!:) Det bästa är om man inte vill lämna sängen på morgonen haha…det ska vara supertrögt att flytta arslet från den på morgonen.;) 

Vår säng som vi hade innan sängen vi har nu från Innbed och Sleepo uppe i sovrummet var det sånt problem med..vet inte hur många bäddmadrasser vi köpte till den…vårt då stora problem var Johan! Han blev aldrig nöjd! Tills vi fick hjälp av proffs och sängen vi nu har i sovrummet. Till den kunde vi välja att Johans sida skulle vara hårdare och min mjukare, fast att det är 3 stora madrasser. Super ju! Så Mullebulle som väger lite mera får sova på Johans sida och lilla skrutten som väger mindre sover på min sida, haha!;) För hur ofta väger man precis lika eller sover på samma sätt? Från att jag hört J klagat så mycket tills att han inte klagar alls och säger varje gång han ska ut och resa med laget och bo på hotell: Så drygt att inte sova i min säng några dagar nu! Kommer sakna den.. 

Så nu väntar vi på en bra säng till sovrummet nere också!:) yeey! Längtar så! Ca 3 veckor tills den kommer!  HUR härligt att knappt kunna välja vilken säng man ska sova i på kvällen.;) Ska bli så roligt att visa er den nya sängen från Jensen som märket heter och som även den finns hos Sleepo.:) Också där är ena sidan hårdare och andra något mjukare! SÅ med detta skrivet mina vänner! Ligg inte och ha ont eller inte längta till sängen! Gör något åt det! Den bästa investeringen för ett piggt liv är en bra säng! 

                                         

                                                XOXO

                                          

  Lovisa 

(Bild från Jensen sängar)

Väldigt snygga sängben! (Bild från Jensen säng)

Väldigt tjusig säng! Har bara väldigt svårt för så mörka väggar..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!