Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äntligen funnit den perfekt…

ÄNTLIGEN har jag funnit efter att ha letat med ljus och lykta efter dom perfekta dörrarna till vår långa ”tv-bänk” uppe i sovrummet och en ny bänk som är tänkt att stå nere.:) Så snygga fronter från Birch & Wood blev det!:) Så nu har jag lagt en beställning på 8 stycken fronter som kommer om ca 4-6veckor! Yeey längtar ihjäl mig!  HOPPAS det får snabbt! HÄR kan ni titta in till Birch & Wood.:) 

Birch & Wood designar och tillverkar platsbyggda kök och skräddarsydda lösningar för badrumsförvaring, garderober och övrig fast inredning. Jag är så glad att jag sprang över dom, otroligt mycket fint har dom! Det är så roligt att all tillverkning sker i Sverige. Dom har två snickerier, ett beläget i Småland och ett i Dalarna. Designen är framtagen med grunden i rena, skandinaviska linjer, som jag älskar!  De leker hela tiden med uttryck och designdetaljer från olika tidsepoker och tar gärna in stilinfluenser från olika delar av världen. Dessutom arbetar de gärna i trä men även i MDF och man kan få valfri NCS- kulör på luckor/fronter, ska bli roligt att visa vilken färg jag valt! Haha nu tänker ni alla: Grått….men nej nej.;) 

 
” Vi är stolta över att kunna säga att våra produkter är av absolut högsta kvalité ” 

-Birch & Wood 

Med detta skrivet så bara måste ni titta in dom, länk finns längre upp i texten!:) 

                                             XOXO

                                            Lovisa

Dessa underbara handtag kommer jag köpa via dom till mina luckor också! 

Mamma och pappa hade liknande luckor när jag var liten inne i vardagsrummet, än en gång ger sig deras stil till känna i valen till mitt hem!:) 

Är även DÖ-sugen på att sätta in något sådant i vårt badrum från dom också! 

Underbart kök i valnöt!

Å detta köket, så fint! Precis i min smak!;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!