Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nytt och glänsande!

Hej kompisar! 

Jag blev så glad när jag hittade Skyltmax! Där kan man designa sin egen skylt med egen text. Finns i massa olika färger och former. Jag ville ha en skylt där det stod Alcén på, vårt efternamn på dörren ute, snyggt och prydligt.:) Så när jag som sagt hittade Skyltmax som ni hittar HÄR så var det väldigt roligt att sitta på deras hemsida och designa skyltar så jag gick banarnas! Haha! Det blev inte bara en till ytterdörren utan två! Badrummet fick en skylt och även Moltas och Melker fick varsin skylt som ska sitta över deras matskålar. Det har jag tänk på ett tag att det vore gulligt, så nu var det roligt att det blev av!:) 

Jag valde skyltarna i mässing som ni hittar HÄR, skylten som sitter ute valde jag i borstad mässing och dom andra blank som jag har inne.:) Det var så roligt när jag fick hem dom! Nedan ser ni mina skyltar! Tycker verkligen att ni ska titta in Skyltmax!

                                           

                                             XOXO

                                             

                                           Lovisa 

Blev väldigt snyggt med denna skylt ute som folk kommer mötas av!

Denna sitter på dörren på insidan av farstukvisten.

Ser ni så gulligt! Nu blir det rambambula om någon skulle äta från Mulles mat!;) haha!

Denna texten hade min farmor och farfar på badrumsdörren kommer jag ihåg sen jag var liten, så självklart var det den texten som skulle pryda mitt badrum också! Väldigt rolig!:):)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!