Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ut med det gamla och in med det nya!

Hola!

En ny grymt snygg bordslampa från märket Martinelli Luce har fått flyttat in! Jag har tittat på den ett tag och till slut så beställde jag den hos Confident living, hade inte sett den innan i verkligheten men kände bara att detta inte kunde bli fel och det blev det ju verkligen inte heller! Så cool och lyser så fint! Just nu väntar den på ett sidobord som inte kommit en, därför som den står på soffan. Men den gör sig fin där med! Roligt med en lampa som inte ALLA har ju! Just nu lyser ju mycket samma samma lampor upp våra hem. Jag ledsnade faktiskt på många vi hade hemma så jag gjorde mig av med många och köpte lite nytt. Förskonar jag er med att slippa se vissa lampor även hemma hos mig!;) haha! Typ några FLOS…spåkulor som min syster säger! HÄR hos Confident living har ni 15% på all belysning från märket Martinelli Luce som lampan är ifrån med rabattkoden: ALCEN15 fram till söndag 15/4! BRA va?!:) 

                                           XOXO

                                           Lovisa

Svårt att visa hur fint den lyser, men titta bara här!;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!