Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så mycket frågor.:)

Hej babes!

Just nu får jag så mycket frågor ang mina tavlor, flera av motiven har jag svarat på varifrån dom är men vissa har jag valt att inte svara på. Så varför? Jo, dels för att jag letat väldigt väldigt länge efter motiv/tavlor som kanske inte finns i varje hem och som faller mig i smaken och som är jag. Vad man har på väggarna tycker jag är väldigt personligt. 90% av vad som finns i mitt hem svarar jag på varifrån det är, men ibland kan det vara roligt att ha något eget (självklart är jag inte ensam om alla bilder men då får man leta på själv vad som passar i sitt eget hem) och som gör mitt hem personligt och till Lovisas.:) 

När det finns trender som alla följer gäller det att göra så att sitt eget hem inte med ALLT ser ut som alla andras!:):) 

SÅ ett tips från mig, sätt er och leta på affischer/tavlor på motiv som är ni och som blir personligt!:) Finns massa sidor som säljer affischer!;)

                                         

                                            XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!