Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kommer bli så j***a snyggt!!!

TJA kompisar, 

JAA, idag kom mina efterlängtade dörrar från BIRCH & WOOD!! Och dom är så sjukt jäkla fina!! Kommer bli så j***a bra! (Sorry språket mamma..haha) Jag valde en grå/beige nyans som jag är väldigt nöjd med! Ni ser den på bilderna. Handtag till kommer ifrån Buster + Punch och är i silver och kommer gifta sig SÅ bra med dom grå/beiga dörrarna! Jag skrev i ett tidigare inlägg att mina föräldrar haft luckor nästan exakt lika när jag var yngre hemma så jag var tvungen att fråga mamma och det var från en elegant serie som kom ifrån Svaneholm, tänk så roligt att jag nu tar upp det igen och har en moderniserad version hon mig som vuxen! Mamma och pappa sätter sina spår hela tiden i min inredning och hem!:):) Nä nu ska jag se till att få upp detta så ska ni få se efterbilder snart!:)

                                             XOXO

                                            Lovisa

Det är tänkt att den ska stå här!

ÄNTLIGEN ska denna fina tavla få sin plats på bänken!

MUMS så fina!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!