BARCA BABY!

Hola mis amigos! 

På måndag måste jag ändra min Svenska till Spanska eftersom vi ska till Barcelona jag och Johan.:):) Jag överraskade Johan med det, väldigt glad blev han!  En ”weekend”, ska bli så härligt! Johan är ledig från sitt Brynäs en vecka, eller ledigt från träning…det enda han packat är träningskläder hittills..haha  men så är det att vara gift med en elitidrottare.:) Jag däremot har packat solhatt och en restaurangguide vi hittat, vi ska äta SÅ mycket! Flera gånger om dagen, både Johan och jag älskar mat så vi vill inte missa några smultronställen! Kom gärna med förslag på restauranger vi inte får missa!!:) Eller om det finns några sevärdheter vi inte får missa.:) 

Moltas och Melkers mormor och morfar kommer och bor tillsammans med dom hos oss, så dom får FF och ingen matte som säger att dom inte får äta så mycket godis mm.;) Lättare för en mopsmamma att åka när jag vet att dom kommer ha det precis lika bra om inte bättre!

                                                XOXO

  

                                                Lovisa 

                                       

Titta så mysigt hotell jag hittade! Pool, bar och resturang på taket där man kan sitta mitt i Barcelona och se ut över staden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!