Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det BÄSTA med..

SOMMAREN är ju såklart all frukt och bär! Myser varje gång jag cyklar ner till torget och köper, vilket blir varje dag nuförtiden.:):) Men lika bra att passa på och go bananas när det finns på ett annat sätt denna tiden på året! På kvällarna så lägger vi inte ens upp det fint utan vi sköljer av och äter direkt från kartongen, denna gången i sängen till en film. Melker älskar vattenmelon, bland det bästa han vet, men Mulle Bulle han spottar ut och tycker ”vad var det där för kött matte! Du måste gå tillbaka till affären och byta för något är fel!” Haha! 

IDAG funkar både datorn och telefonen som det ska…hur kan man ha sån otur att både datorn och telefonen lägger av samma dag! Panik! MEN skönt att det löste sig igår kväll.:):) Läge att byta ut dom båda snart. Nu lär jag iväg! Ha en mysig dag kompisar! 

                                              

                                              XOXO

                                              Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!