Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lika bra att göra det själv!

Jag och Melker är trädgårdsmästarna hemma hos oss, vi sköter allt! Fast det gör inget för vi älskar det och de är så rogivande tycker jag att tex klippa gräset! (Det blir noga gjort också så det är lika bra att göra det själv!;) inget slarv! Nu ett tag har jag haft fullt upp med gräset…Johan tycker att jag tagit det för långt att få den perfekta  gräsmattan. Tydligen bryr jag mig mera om den än han just nu haha. MEN så får det vara, det är torra fläckar som måste bort! Det är så fult! Jag har gödslat och vattnat morgon och kväll, vore väl själva sjutton om det inte tar sig.:):) Hoppas hoppas! Moltas vägrade följa med ut, innekatt som han är. Han älskar att vara hemma och inne. Men till slut så tog även han sig ut i fina vädret..en stund iallafall!;) 

 

                                                XOXO

                                               Lovisa 

”NEJ matte, jag ska inte med ut!”  Så gömmer han sig under bordet…

Men denna lilla skrutten går med hela tiden efter klipparen eller oftast framför..:)

Tillslut kom han ut min älskade Mulle!:):)

Melker tog ett dopp när vi var klara, men inte…

Moltas inte…det kommer aldrig på frågan att han skulle det! En riktig liten gubbe är vad han är!:):)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!