Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det gick käpprätt åt..

Nu har jag pallat för första gången i livet och då var jag över 30.;)  En bukett Syrener blev det, då jag är så sur på att det inte kommer några på våra buskar! Så konstigt dom brukar ju växa så det knakar…men inte här inte…(det var inte från någons gård, så grannarna behöver inte gå ut och räkna syrenerna, haha!) Och det räknas väl också som att man pallar antar jag!. Eller nej! Det är inte förta gången, jag har ju tagit pioner en gång med min en syster! Hon fick stå och titta om någon kom medans jag låg i buskarna..haha! Kan låta hemskt men ibland måste man leva lite farligt, vara lite wild andr cracy som man säger!;) Haha! 

Men som man säger, gud straffar vissa med det samma…för på vägen hem cyklade jag omkull!! Hahahahahahaha, sååååå sjukt! När gjorde jag det sist..när jag var 3!  Johan: MEN vad gör du???!??? Haha! Rätt in i en buske i boulongerskogen på vägen hem! Så det kanske inte var så bra att palla ändå. Ska försöka hålla mig ifrån det i fortsättningen!;) Jag får heller inte hålla på med telefonen längre när jag cyklar för jag klarar tydligen inte av det! Haha! Fick med en liten snutt  film som ligger på min storie innan det gick åt..haha! 

                                                 XOXO

                                                Lovisa 

Det var helt klart värt lite skrubbsår på knäna…kan ju inte gå en sommar utan en syrenbukett i hemmet och dess doft!:):)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!