Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Plastic fantastic!

ÄNTLIGEN har jag hittat en cool stol att ha ute till matbordet! 8 vita sådana stolar är påväg hem till mig. HOPPAS HOPPAS att jag får dom innan helgen!:) Visst är dom coola! Jag ville ha en lätt och snygg stol i plast, gillar verkligen det! Känns modernt.:) Jag hittade dom hos Confident living som just nu har 15% rabatt på ALLT från RGE som är märket på dessa stolar, hur bra?!:):) Då gäller det att passa på tänkte jag.;) Gört du med vetja!

                                                XOXO

                                              Lovisa 

         

Titta så mycket härliga färger, men jag körde på det säkra vita kortet.;)  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!