Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Veterinärbesök och stugan.

I fredags följde jag, Moltas &Melker med mamma och pappa till stugan. Tidigare på dagen var jag tillsammans med Johan till veterinären med lilla Melker. Han har varit väldigt hängig och inte velat äta så jag ringde till Lisa deras veterinär i måndags och hon bokade in en tid till i fredags för lite prover mm. Jag hade velat slänga mig i bilen till henne direkt men han fick en medicin att äta fram tills dess. 

Melker fick lugnande så han var som en liten hösäck när vi hämtade honom vilket gjorde att Melker behövde lugn och ro under några dagar efter. Så då passade det perfekt att åka till stugan. Både Moltas och Melker älskar ju att vara i stugan. <3  

Vi har ätit god mat och jag vet inte hur många glassar jag har ätit! Jag, mamma och Melker som jag bar (han är så mattig, han blir så ledsen om jag går utan honom) gick till glassbilen och köpte 6 lådor glass! Haha! Mamma sa till glasskillen: Va bra, nu klarar vi oss över helgen. Hahaha, han tycket det var väldigt roligt.:):) 

Glass för 1000 spänn, men är man många i familjen och alla är glasstokiga så är det de som krävs.;). Vi köpte hundglass också som Hemglass börjat med, naturliga råvaror och gjord på turkisk yoghurt. Inget socker eller laktos. Så bra! Lever, lax och älgsmak, och gissa om det var två som ÄLSKADE det! (Ej samarbete med Hemglass, måste bara berätta om hundglassen ändå:) Johan kom på lördag em till stugan, så då grillade vi och tittade på fotboll och åt……………..GLASS SÅ KLART! 

  

                                             XOXO

                                            Lovisa 

Har man fått lugnade får man ligga bredvid matte på ett svalt täcke som mormor ordnade i bilen.

Ost och kex blev det när vi kom ner i fredags, min tallrik är så full så den knappt syns!:):)

Dom rakade honom på alla fyra små söta benen för att kunna ta blodprover..

Ser ut som Mulle röker cigarr.;)

Första Moltas gör när han kommer till stugan är att springa in och hämta sin anka som han fick av mamma och pappa för att ha i stugan när han var valp. Han älskar den, springer runt med den hela dagarna.:) 

Titta så fin båt och fyr som står i stugan, mamma har dom i blått också i badrummet. Verkligen p i en stuga vid havet! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!